Make Mission Possible!

2 op de 3 mensen wereldwijd kennen Jezus niet. Dat raakt ons! Jou ook?

Doe ook mee met Verre Naasten, deel mee via een van de mission-projecten Jezus’ levensreddende boodschap; voor de groei van Gods kerk wereldwijd! Zet je actief in via ons actieplatform, want jouw inzet en creativiteit maken verschil in levens van anderen!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
In actie voor misbruikte kinderen op Sri Lanka Op Sri Lanka komt (seksueel) geweld tegen kinderen veel voor. Het aantal meldingen van kindermishandeling neemt de laatste jaren steeds toe: elke dag krijgen zo'n 100 kinderen ermee te maken. Dat betekent dat 1 op de 3 kinderen te maken krijgt met een onveilige thuissituatie. De hulpverleners van LEADS (een partner-organisatie van Verre Naasten) zetten zich daarom vol overtuiging in voor hulp aan misbruikte en beschadigde kinderen op Sri Lanka. En dat is hard nodig. Want maar liefst 35% van iedereen met psychische problemen is tussen de 5 en 19 jaar oud. En ruim 20% van de jongeren groeit op zonder vader!   Momenteel helpen de hulpverleners van LEADS zo'n 400 kinderen en hun families via therapie en andere activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een opvangcentrum waar jonge misbruikslachtoffers (4-18 jaar) intensieve therapie krijgen om hun trauma’s en onterechte schuldgevoelens te verwerken. En door heel gericht fijne jeugdherinneringen te organiseren, helpt LEADS de kinderen om ‘het gewone leven’ weer op te pakken. Daarbij is de hele familie in beeld: samen gaan ze aan de slag voor een veilig thuis. Verder is juridische bijstand voor de misbruikte kinderen onderdeel van dit indrukwekkende nazorgprogramma.   Zo willen de hulpverleners van LEADS graag ook iets van Gods liefde doorgeven. Voor dit bijzondere werk komen de leerlingen van Gomarus Groningen (Vondelpad 3) dit jaar in actie. Help ook  mee: steun de leerlingen bij hun zelfbedachte acties!
Bekijk alle

Leer van elkaar en bekijk hieronder succesvolle acties van anderen. Leer van de successen van anderen en gebruik ze om je eigen actie net zo succesvol te maken! Samen maken we geloof delen wereldwijd mogelijk! 

Start actie!
Bekijk alle

Betty

15-06-2023 | 11:33 Aan: In actie voor Verre Naasten